Consultanța Juridică Online

Consultanța juridică online pe care o prestez este o modalitate prin care doresc să îmbin pasiunea mea pentru educație juridică și eficientizare timpului pentru a putea ajuta un număr mai mare de persoane. 

Domenii de drept disponibile pentru Consultanța Juridică online 

În cadrul cabinetului meu de avocat sunt tratate probleme juridice cu privire la dreptul familiei, regimul juridic al bunurilor și alte probleme de drept civil. 

De asemenea, am o experiența susținută în dreptul muncii, administrativ și fiscal. Nu în ultimul rând lucrez constant în dreptul penal. 

Ca atare, sunt în măsură de a oferi o consultanța juridică online de calitate în toate aceste domenii și bazată pe informații juridice verificate. 

Ce primești în cadrul serviciului de Consultanța Juridică online

Prin acest serviciu vei primi un răspuns scurt, concret, și care conține opinia mea juridică cu privire la problema juridică pe care mi-o supui la un preț rezonabil, fără a fi nevoie să te deplasezi până la mine în birou. 

Astfel, pentru a putea beneficia de o consultanța juridică online, trebuie să completezi formularul de mai jos, cu datele tale de contact și cu problema juridică pe care o ai și alegi o dată disponibilă din calendarul pentru un video-call de maxim 15 minute cu mine. 

Când și Unde

Consultanța juridică vă avea loc online la dată și oră aleasă de tine, din cele disponibile în calendar, linkul de conectare fiind primit direct pe adresa ta de email. 

Puteți totodată beneficia de sfaturile mele în mod gratuit pe platformă tiktok  aici.  

Pentru mai mule detalii mă puteți contacta aici

Încărcare...

Vladut-Petru Stratulat
Vladut-Petru Stratulat
2021-07-29
Recomand cu încredere ! Un avocat și un om de nota 10. Profesionalism și încredere 😁
Florin Scripca
Florin Scripca
2021-07-17
Un avocat care pune interesul clientului inainte de orice. Este mereu disponibil si isi face timp pentru a raspunde intrebarilor, indiferent de zi sau ora
Tosca Vaslui
Tosca Vaslui
2021-07-17
Servicii de nota 10, seriozitate si discretie. Merita toate laudele
Andrei Tudor
Andrei Tudor
2021-05-16
Profesionist si foarte implicat in caz. recomand oricui