Despre

11

Cine sunt eu ?

Numele meu este Mikael Mayila și sunt avocat definitiv, în prezent membru al Baroului Vaslui.

Am obținut Licența în Drept la Universitatea din București, dar și pe cea de la Universitatea Pantheon- Sorbonne Paris. De asemenea, am finalizat studiile de Master II în Dreptul Afacerilor la aceeași universitate franceză.

Mi-am început cariera în martie 2019, în București, fiind primul străin din afara UE care a obținut titlul de avocat pe baza concursului de intrare în Avocatură organizat de UNBR, ceea ce demonstrează o bună cunoaștere a limbii române, dar și a dreptului românesc, precum și dorința de a rămâne în avocatura din România. După o perioadă petrecută la o firmă de avocatură prestigioasă din capitală, specializată în Drept Fiscal, unde am învățat bazele acestei meserii, am ajuns în orașul Vaslui, dar am clienți din toate colțurile lumii, în funcție de domeniu.

În activitatea mea profesională asigur reprezentare, consultanță și asistență juridică în fața instanțelor sau a instituțiilor publice în mai multe ramuri ale dreptului: penal, civil, dreptul muncii, administrativ, fiscal (control fiscal, contestație în anulare a actelor administrative și în contenciosul administrativ, executări silite).

Vorbesc fluent româna, franceza, engleza, lingala și kituba, astfel încât pot oferi servicii străinilor care locuiesc în România și au nevoie de asistență juridică și celor care doresc să se înscrie la studii sau să lucreze aici, indiferent de regiune.

De asemenea, sunt reprezentantul mai multor sportivi profesioniști și am competență în Dreptul sportului, fie că este vorba de tranzacții, negocieri sau litigii.

Cuvintele care ne caracterizează sunt

11

TENACITATE

Perseveranța și tenacitatea sunt calitățile care reprezintă fundațiile cabinetului meu de avocat. Experiența mi-a arătat că există mereu o soluție la problemele juridice ce apar. Pentru a descoperi și implementa aceste soluții, este nevoie de multă  perseveranță și tenacitate în rezolvarea fiecărui dosar preluat.

11

INOVAȚIE

În contextul actual, atât persoanele fizice cât și persoanele juridice se confruntă cu probleme juridice de o complexitate avansată. În acest sens, capacitatea de a caută informațiile corecte și nevoia de inovație sunt abilități pe care eu am ales să le folosesc pentru soluționarea problemelor clienților.

11

TRANSPARENȚĂ

În relația cu clienții pun mult accent pe transparență, deoarece rezolvarea problemelor juridice poate dura mult timp și poate fi costisitoare. Important pentru mine este ca cel ce îmi este client să cunoască de la începutul procedurii costul total, durata și riscurile aferente activității pe care o prestez, pentru a evita eventualele surprize neplăcute și nemulțumirile aferente. 

Aveți nevoie de ajutor?

Sunați acum: +40 752 916 846

Contact: office@mayila-avocat.com
·   Luni – Vineri 08:30-19:00