Dreptul străinilor

11

Dreptul străinilor

Pun la dispoziția străinilor aflați în România sau care doresc să imigreze în România un serviciu de asistență pentru obținerea vizelor și a permiselor de ședere pentru România. În acest sens, cunoștințele mele ca avocat și experiența mea personală vă vor permite să accesați mai ușor proiectul de ședere în România, reducând în același timp costurile.

Obținerea unei vize pentru România nu este foarte dificilă. Cu toate acestea,  acest demers necesită cunoștințe precise despre procedurile care trebuie urmate. Informațiile din acest domeniu se modifică în mod constant, iar conținutul dispozițiilor legale este dificil de accesat, astfel încât vă ofer un suport pentru a vă facilita obținerea rezultatului dorit.

Există mai multe tipuri de vize de lungă ședere pentru a imigra în România. Obținerea unei astfel de vize poate avea o complexitate crescută. În plus, indiferent de tipul de viză de lungă ședere pe care o solicitați, este necesar să obțineți aprobări prealabile, care diferă în funcție de specificul vizei.

Pentru a obține o viză pentru a studia în România, de exemplu, este necesară o acceptare din partea Ministerului Educației. Pe de altă parte, în ceea ce privește viza de lungă ședere pentru activități comerciale, trebuie să obțineți o opinie favorabilă a planului de afaceri de la Ministerul Comerțului.

Aveți nevoie de ajutor?

Sunați acum: +40 752 916 846

Contact: office@mayila-avocat.com
·   Luni – Vineri 08:30-19:00